“Започнах да ставам в 8:00 часа, а вече минах на 7:30 часа, мисля да го направя до 7:00 часа. Засега върви добре, но събота и неделя мисля да си отспивам“. Това сподели новият водещ на „Преди обед“ актьорът Петър Дочев, който застава до Деси Стоянова през новия сезон на дневното токшоу. С въвеждането на тази практика той си изгражда навици за появата си в ефир. Тя прегърна идеята му да си пускат музика и изпълнители като Бари Уайт преди ефир.

Едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър Кадиев, се сбогува официално със зрителите и с екипа на „Преди обед“ след 2540 ефира в края на юли. Той често беше шегуван за закъсненията си в предаването.

„Вълнувам се и аз, и целия екип на предаването изключително много. Работата върви вече на пълни обороти. Освен, че ще имам нов екранен партньор в лицето на Петър, ни предстои да стартираме един изцяло обновен „Преди обед“. Ще има много нови неща, но ще запазим и това, в което сме доказани добри – ще разказваме вълнуващи истории и ще ги срещаме с личности, които няма къде другаде да срещнат, и да сме носители на доброто настроение, лекотата и непринудеността“, сподели Деси.

„Много ми е тъжно, че започвам тази работа, защото обичам две предавания – едното от тях е „120 минути“, а другото е „Преди обед“. Сега вече няма да мога да гледам второто, защото трябва да работя в „Преди обед“, каза Петър Дочев.

„Първото нещо, на което Деси ме научи, е да идвам навреме“, заяви той, а тя допълни, че той това си го може и вече е създал впечатлението за изключителен точен човек.

„Аз не исках да отварям темата, но сега ще го кажа – на първата ни среща Деси закъсня с осем минути“, разказа актьорът.

„Аз – човекът, пропагандирал за точността в продължение на 12 минути, закъснях“, допълни Деси, като обясни, че се е замотала с паркирането около НДК.

Тя въведе Петър Дочев в новото студио на „Преди обед“.

“Има много приятна, концентрирана, уютна енергия и с нашите гости ще може можем да си разговаряме много спокойно и да се забавляваме“, каза той.

„Ние винаги сме изповядвали точно тази философия – да сме непринудени и максимално близо до хората. Така че – добре дошъл в отбора“, каза Деси.

От 4 септември любимото дневно токшоу „Преди обед“ влиза в нов дом и ще радва зрителите с изцяло обновен формат. Богатото разнообразие от срещи ще бъде допълнено с нови рубрики, които обещават качествено развлечение пред екрана за зрителите на bTV.