Едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър Кадиев, се сбогува официално днес със зрителите и с екипа на „Преди обед“, на живо, след 2540 ефира, в последното издание на предаването за този сезон.

„След 12 прекрасни години в „Преди обед“, дойде моментът за мен да поема по нов път! Имам нужда от промяна, искам да създам нещо различно и да съм по-активен в театърa, да имам нови роли! Но, много ви обичам и много ще ми липсвате!“, бяха думите на Сашо, с които обясни решението си да поеме в посока извън предаването.

Снимка: Преди обед

В продължение на почти 12 години Александър Кадиев и Деси Стоянова са водещи на „Преди обед“. Всеки делничен ден на живо в ефир, рамо до рамо, двамата се превърнаха в любимата екранна двойка на стотици хиляди български зрители и заедно с екипа зад кадър изведоха предаването до най-висока гледаемост в своя часови слот.

Снимка: Преди обед

Последното издание на „Преди обед“, преди екипът му да излезе в заслужена ваканция до есента, бе меко казано емоционално и забавно. В откровено и много лично интервю, с главен герой Сашо Кадиев, той сподели, че „Преди обед“ е най-вълнуващото приключение в живота му и решението да поеме по нов път е било изключително тежко за него. „Тук се научих, че мечтите се сбъдват, научих се да ставам рано, но не и да стигам навреме. Имах много успехи, направих и много грешки, но се поучих от тях, надявам се!“, каза той в типичния за него стил.

Снимка: Преди обед

Веселите спомени в ефир се редуваха с неочаквани изненади, откровения, усмивки и сълзи. Голяма част от петъчните гости се оказаха абсолютно „не по сценария на Сашо“ и неслучайно предизвикаха голяма радост и истинска изненада за него. Екстравагантната актриса и певица Мила Роберт „уж случайно“ поздрави главния герой с „Ода за Сашо“, а появата на Мариан Бачев в студиото предизвика мигновена репетиция по правоговор и артикулация, за да разберат зрителите, че именно актьорът е ментор на двойката и техен учител по техника на говора през годините.

Снимка: Преди обед

Веднага след почивка от море, в „Преди обед“ пристигна и Николаос Цитиридис, с който Сашо все още има неуредени сметки от типа „кой е по-по-най“ по отношение на предавания и студия. Без да се колебае Сашо веднага откликна на предизвикателството на Николаос да излязат на поляната пред bTV и да се изправят в честен и разбира се, смешен „воден дуел“.

Снимка: Преди обед

Легендата Васил Найденов също бе част от „прощалния и предваканционен“ епизод на „Преди обед“ и в тон с всеобщото настроение, не пропусна да пожелае на Сашо много щастие и успехи занапред: "Саше, желаем ти да имаш страхотен театрален, кино и всякакъв творчески успех, и съм сигурен, че ще станеш тотална звезда!".

И като става дума за Александър Кадиев, нямаше как да бъдат пропуснати и „неговите не малко на брой жени“. Дъщеричката му Катя се включи с очарователно видео и откровение в любов, което развълнува не само Сашо, но и целия екип. Великолепната му майка – актрисата Катерина Евро го изненада направо в студиото с баница и букет цветя, а бившата му жена – Таня, се включи във видео с потвърждението, че откакто не са заедно са още по-добри приятели: “Винаги се интересува как се чувствам, къде съм, имам ли всичко необходимо, имам ли пари. Да не повярваш, праща ми пари!“, пошегува се тя.

Снимка: Преди обед

На живо се появи и ослепителната настояща половинка на Кадиев – Ивелина Чоева, на която актьорът предложи брак по Коледа.

Александър Кадиев се раздели с колегите и зрителите със сълзи на очи и широка усмивка, и с уверението, че вратата към bTV остава отворена за него! На финала Деси Стоянова му подари много личен подарък – албум със забавни техни снимки през годините, а хората от екипа влязоха за прегръдка, облечени с тениски с лика на Сашо.

Любимото предаване „Преди обед“ се завръща с нов сезон през септември, а кой ще заеме мястото до Деси Стоянова, ще стане ясно съвсем скоро!

Дотогава, всеки делник до края на юли и през август, в часовия слот на предаването bTV ще излъчва повторения на най-доброто от „Преди обед“ през сезона.