Едно от най-драматичните и завладяващи телевизионни състезания в световен мащаб – „Мастършеф”, дава шанс на обикновени хора да сбъднат мечтите си и да постигнат нещо необикновено. Във всяко състезание обаче има и отпаднали играчи. Двама от тях са Кристина Нгуен и Теодор Атанасов.

Теодор е само на 16 години, но вече твърдо е решен, че иска професионално да се занимава с готвене.

"Взех решението си, след като отпаднах от „Мастършеф”. Преди това не бях толкова сигурен, че това е нещото, с което искам да се занимавам. Сега съм много по-мотивиран от преди”, разказа в „Тази неделя” Теодор.

За разлика от него Кристина сподели, че ще готви по-скоро като любител и не смята да се занимава с това професионално. Нейната цел беше да спечели, за да отвори собствен ресторант на баща си. Тя каза, че не се е отказала от тази мечта, но ще се опита да я осъществи с усърден труд. Кристина успява да спечели и любовта на половинката си именно с добри кулинарни умения. Една мусака впечатлява приятелят й Павел, който е част от хип-хоп дуото „Павел и Венци Венц“. 

Теодор каза, че има фаворит в шоуто, но не пожела да каже кой е той, за да не обиди някого. Възхищава се най-много на шеф Андре Токев и дори в момента се обучава в неговия ресторант. Целта му е да натрупа повече опит и догодина отново да се върне в „Мастършеф” и да стане победител.