„Бих оприличила живота си на много фино и елегантно, но в същото време и доста земно ястие – един чудесен шоколадов мус, който е лек кадифен, с копринени тонове и ленени отенъци, шоколадов мус, който изглежда тежък, но когато го ядеш, ти се разлага по небцето“, каза в предаването „120 минути” шеф Силвена Роу.

Тя е първата дама в историята на MasterChef България, която ще застане до шеф готвачите Токев и Михалчев като член на журито.

„Научила съм, че всички най-големи събития се празнуват на маса с храна. Така че си представете каква е ролята на един готвач“, каза Силвена.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement

През 1986 г. тя заминава за Лондон, защото се омъжва за англичанин.  „Готвила съм за принцеса Даяна, Майкъл от Кент, Клаудия Шифър, Тина Търнър, за много известни и богати хора, за Рев Рън, Джеси Джаксън, за Омар Шариф, който е безумно елегантен, красив и харизматичен мъж“, споделя топ готвачката.

Според нея чрез храната човек може да промени психологическата енергия. Топ готвачката призова да ядем повече супер храни.