За любовта към готвенето и трапезата като символ на семейния уют разказаха шеф Андре Токев и неговата дъщеря - актрисата Елиза Токева, в „Тази неделя“.

Двамата разкриха, че си помагат взаимно в своята работа. Елиза дава съвети на своя баща за изявите му в предаването „Мастършеф“, а той ѝ помага в нейния ресторантьорски проект.

Снимка: btvnovinite.bg

Андре Токев сподели, че е разчитал много на Елиза по време на първия сезон на риалитито, тъй като това е бил „нов начин за снимане за него“, различен от този на кулинарното му предаване, което е водел преди.

Въпреки че е избрала сцената за свое поприще, Елиза продължава и семейната традиция в ресторантьорския бизнес. От малка тя е израснала в ресторанта на баба си и дядо си, което според баща ѝ е помогнало да развие усет към ароматите и подправките.

Шеф Токев разкри, че е подкрепил дъщеря си, когато е избрала актьорската кариера и винаги подкрепя своите деца в техните избори, а проектът ѝ за ресторант ги е сближил и ги е направил „по-добри приятели“.

По думите му въпреки своя 30-годишен стаж, той също е научил нови неща от дъщеря си Елиза.

В духа на новата социална инициатива на bTV "Добрият пример" Елиза също коментира най-ценния урок, който е научила от баща си.

"Нещо, което мисля, че ме е научил и че притежавам е непримиримост, дух и борбеност. Това да знаеш, че в каквато и ситуация да попаднеш, от теб зависи как да я промениш", каза младата актриса. 

Вижте повече във видеото.

Не пропускайте старта на новия сезон на „Мастършеф“ тази неделя, 13 септември, от 20:00 ч. по bTV.

Новият социално отговорен проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.