Певецът Миро се завръща с нов албум, вдъхновен от пандемията - "Мироглед". Певецът гостува в студиото на "Тази събота и неделя", за да сподели повече и за новата си завладяваща песен - "Сам".

"Може би сам имам повече муза, отколкото когато съм с любимата", каза Миро.

"Защото когато си с човека, когото обичаш, сърцето ти е пълно и искаш да посветиш времето си на него. Запълвам самотата с работа", допълва той.

"Аз съм сам, но не съм самотен. Липсва ми, когато не съм с моята половинка. Не е добре за човек да бъде сам. Редуват се едни 15 дни, когато сме заедно и едни 15 дни, в които се работи много. Ели със сигурност е моята половинка", споделя още Миро. 

"2020-а не ме промени. Баща ми много се надяваше, че ще се захвана с градинарството, защото миналата година бях посадил домати, които дадоха много прилична реколта. Аз много обичам да работя. Когато се чувствам натоварен психически, аз се разхождам, чистя или работя в градината", каза певецът.

"Мир - това е, което липсва на света и на нашето съвремие, хората не изпитват вътрешен мир, те нямат покой... Дали заради времето, което все не ни достига", коментира Миро.

"Тази година няма да правя турне, но ще имам няколко големи концерта в София", споделя певецът.

Вижте какво още сподели Миро във видеото горе.