Историята на Ади Цанова и Милен Цанов разказва за любов, по-силна от всичко. Тя е собственик на фирма за организиране на сватби, а той на кетъринг фирма.

Техният живот преминава под щастливите събития на другите, докато един ден Милен получава новини, че има рак на езика. Лекарите го съветват за незабавна операция, на която той, обаче, не отива. Решава да купи книги за хуманно самолечение.

В края на 2014 г. предприема сериозна програма за гладолечение заедно с Ади. Тя е категорична, че ще преминат по най-тежкия път заедно.

Снимка: btvnovinite.bg

„Мисълта да се разделим с Милен направо беше за мен непосилна. Аз не можех да го повярвам. Тогава за първи път го видях да се страхува”, признава тя.  

Милен се опитва да прикрие пред семейство и близки какво се случва, но обясни, че вътрешно се е разпадал.„Предполагам, че при повечето хора, чули диагнозата, получили „срок на годност, изпадат в същата ситуация”, допълни той.

Двамата заминват на почивка на остров Ко Самуи. Там започват своя оздравителен процес. По думите на Ади Ко Самоуи дава спокойствие на Милен от постоянните визити при лекарите. „Просто отидохме и се отпуснахме”, споделят те.

Оттогава са основатели на оздравителен център, в който споделят опита и съветите си с хората.

Снимка: btvnovinite.bg

Ади и Милен се познават още от гимназията. Срещат се след години, когато Ади работи в нощен клуб. Тогава тя е била разведена с бившия си съпруг, от който има дъщеря. След това заживяват заедно, а по-късно им се ражда първото дете.

Откакто предприемат гладолечението, променят и други навици. Започват да спортуват. Днес са състезатели по триатлон.

Признават, че са неразделни във всяко начинание.

Вижте историята на Ади и Милен във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!