Времето на социална изолация се е оказало ползотворно за певеца Любо Киров.

„Успях да направя видео. Работя по нови неща за нов албум. Очакват ме концерти“, разкри изпълнителят в „Тази неделя“, където представи клипът на сингъла си „Ти можеш“.

"Всички са много впечатлени, изключително много харесват песента като песен, но мисля, че с видеото бяха доста изненадани - особено от моите актьорски появявания в няколко образа. Дано да съм се справил на ръба на шаржа и дано да се усеща това "намигване" със самоиронията и с хумора, който съм вкарал в цялата работа", разказа певецът, който впоследствие установил, че най-харесваният образ във видеото е хореографът.

Снимка: btvnovinite.bg

"Идеята беше да прехвърлим онези времена, в които аз съм бил тийнейджър и съм се влиял от музиката на 70-те, 80-те, 90-те години. Да пресъздадем този стайлинг на фънка, на диското, на поп музиката, която аз харесвам, и в същото време да има леко "намигване", че не се взимаме чак толкова насериозно. Надявам се, че се е усетил този хумор", допълни Любо Киров.

В момента певецът се възстановява от травма на крака, но разкри, че се чувства добре и очаква скоро да няма проблеми.

Това е травмата на „неделния футболист“ – скъсване на ахилеса. Важно е преди да се впуснеш да спортуваш, да загрееш, разказа Киров, който сподели, че е получил контузията, докато се опитвал да танцува в Пловдив.