В навечерието на Международния ден на жената, вечерта на 7 март, кралиците на стендъп комедията в България ще разкрият какво вълнува съвременните дами в шоуто „Уан найт стенд“ в Зала 1 на НДК. Зад представлението стоят добре познати имена като Красимира Хаджииванова, Оля Малинова и Елисавета Белобрадова, а водеща на спектакъла ще бъде Мария Силвестър.

„Не разделяме мъжете и жените. Фокусът е върху жените, защото в основата на спектакъла са личните преживявания“ на неговите създателки, сподели Мария Силвестър в „Тази неделя“.

Вдъхновението за представлението се крие в самоиронията, разкри Оля Малинова.

„Жените са супер и могат да правят каквото си искат. Едно от нещата, които искат да правят, е мъже“, пошегува се Малинова.

Снимка: btvnovinite.bg

„Това е основата на добрата връзка – двата пола да си правят каквото си искат“, допълни Елисавета Белобрадова.

В спектакъла е замесен и Стоян Радев, който е успял да се справи със 7 жени и в резултат се е получила интересна синергия.

Част от сумата от закупените билети за шоуто ще бъде дарена на организация „Анимус“, които се грижат за жени, жертви на домашно насилие.

Много изненади очакват зрителите и в новите епизоди на „Бригада Нов дом“, в които ще има много гост-звезди, разкри Мария Силвестър. Новият сезон на предаването ще стартира на 27 февруари в ефира на bTV.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!