Водещата на предаването COOL...T Полина Гергушева представи последните новини от света на шоубизнеса.

Българският дизайнер Живомир Домусчиев облече певицата Лейди Гага в нов клип. Става дума за винилов костюм в розово и лилаво, чийто ефектен завършек са вериги и капси. Именно той е дело на Домусчиев. Поръчан е лично от стилистката на Гага – Марта Дел Рио и е изработен специално за видеоклипа към песента „Rain on Me”.

Почитателите на Стинг пък бяха трогнати тази седмица, след като Мики Съмнър, дъщерята на музиканта, изпълни последното желание на нюйоркски полицай, художник и почитател на баща ѝ. Предсмъртното му желание е дъщеря му Елизабет да подари картината на големия музикант.

Легендарният музикант от „Куийн“ Брайън Мей е бил в болница след претърпян инфаркт. Това разкрива самият той във видео в своя профил в „Инстаграм“. Мей разказва, че се сблъскал с множество здравословни проблеми в последно време.

Американският блогър Мика Стауфер от Охайо попадна в центъра на общественото недоволство в Съединените щати, след като стана ясно, че семейството й се е отказало от осиновеното си дете с увреждания. Причина за негативните реакции са видеоклиповете, които години наред Стауфер публикува в „Ютуб“ канала си с участието на момчето и от които изкарва пари, пише „Бъзфийд“.