Муса е туптящото сърце на най-високо разположеното село в България – село Орцево. Какво е да живееш на над 1500 метра височина и как Муса вижда бъдещето от върха на планината. 

Муса е един от жителите на село Орцево – най-високо разположеното село на Балканите с постоянни жители. Намира се на 1550м. надморска височина, а някои от пръснатите по махали къщи и над 1600. Според Муса Орцево е столицата на Северозападните Родопи, защото всички пътища наоколо водят към селото, а когато има гъсти облаци, то сякаш е в небесата.

Селото изглежда така, както някога – високи колиби, каменни къщи, дървени обори. Отглеждат се животни. Носи се аромат на билки. 

Затова Муса избрал да загърби част от мечтите си в името на това да помогне на Орцево и то винаги да има бъдеще.

Въпреки че селото е високо в Балкана, тук има интернет, а хората не са далеч от техмнологиите. Във всеки дом има компютър или таблет. Муса снима и качва всекидневно снимки в социалните мрежи, за да популяризира мястото.

До Орцево може да се стигне дори и с теснолинеката – до най-виската ЖП гара на Балканите – Аврамово, а от там през живописен пешеходен преход. Невероятните  гледки, които се разкриват към Родопите и Пирин привличат туристи и фотографи от цял свят.

Стръмните пътеки наоколо го правят селото предпочитано и за любителите на планинско колоездене и мотоциклетизъм. А често върху поляните са покрити с килим от цветни палатки.

В стара тетрадка-дневник от години Муса записва всеки, който е посетил селото.  Води всякакви статистики за селото, има номерата на всякакви хора от България и света.

В селото днес живеят 130 жители. Има и 12 деца.
През 2014 г. училището в село Орцево затваря. Днес децата ходят 3 км пеша до автобус, който ги кара до училище в съседното село – Бабяк.

Муса вярва, че някои от тях ще останат и ще продължат да развиват селото. Според него бъдещето за Орцево е в туризма. Затова и с помощта на доброволци от цялата страна за две години над селото е построен и заслон Белийца.

Въпреки нелекия живот на село, Муса вижда България като най-хубавото място за живеене и казва, че само в родното си Орцево се чувства щастлив.