Броени часове, преди да отлети за Лондон за първия си концерт там от три години, Владимир Ампов – Графа беше в студиото на „Тази събота и неделя“, за да представи акустичната версия на песента „Утре отново“, позната на зрителите на сериала „Мен не ме мислете“.

Музикантът сподели, че много се вълнува за концерта си в Лондон, тъй като в продължение на две години пандемията не му позволяваше да има участия. След завръщането му следват концерти в Шумен (на 15 април) и в София (на 16 април).

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Vladimir Ampov Grafa (@vladimirampovgrafa)

Графа е решил да направи акустична версия на песента, тъй като му се е наложило да измисля вариации на мелодията, които да звучат в сериала, за да не се използва само тази от интрото.

Той разкри, че „Мен не ме мислете“ му е любим сериал, но не само защото му е било възложено да създаде песен за него.

„Сериалът наистина е добър“, каза той. „Сниман е страхотно, актьорската игра е много добра, сюжетната линия е нещо различно и смятам, че успехът му не е случаен.“

Неотдавна Графа и Веско Ешкенази направиха нова версия на баладата „Ванилия“, която има по-голям успех от оригинала. Това не притеснява Графа, който смята, че комерсиалният успех на една песен не е най-важното.

„Има песни, които някак си не уцелват времето си“, разкри той. „Имат повече потенциал, а някак си не успяват да стигнат до хората. Това беше и причината „Ванилия“ да бъде направена в абсолютно нов вариант. Аз измислям много музика. Не е задължително всяка песен да е хит.“

Още за графа може да прочетете на LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!