Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов гостуваха в студиото на "Тази неделя", за да разкажат за биографичната книга "Братя по сърце", в която разказват за 30-годишното си приятелство и съвместна работа.

"В книгата нашите почитатели ще намерят много интересни и необичайни неща като синхроничности, които ни обединяват", каза Иван.

"Много съвпадения има в живота ни", допълни Андрей.

"Парите за нас никога не са били водещи, парите никога не са били център. Имали сме много по-драматични случаи в живота си, преминавали сме през много повече болка и драма", каза Андрей.

"Бизнес драмите минават и заминават. Личните драми са тези, които са по-съкрушаващи и сме разказали и за тях в книгата", допълни Иван.

"Не сме спестили нито един труден момент в книгата", каза Андрей.

"Имаме доста демократичен начин да разрешаваме спорове - ако двамата не може да се разберем, просто се допитваме до екипа, но това се случва все по-рядко", допълни той.

"Единственото, което си заслужава в този безсмислен живот, е да се опитваме да развиваме и да инвестираме сили, за да намерим вътрешния си център. Него или имаш късмета да го имаш вроден, или родителите ти да са те възпитали - както е в моя случай, или трябва да го търсиш. Това става като скъсаш пъпната връв с данък "общественото мнение" и с това какво мислят хората", каза Иван.

"Най-безсмисленото нещо на света е да загубиш време, мислейки си хората какво мислят за теб", допълни той.

"Аз съм категоричен човек - никога не се колебая, когато съм взел дадено решение. Опитвам се да живея със замах", каза Андрей.

"Смятам, че зрителите ще харесат повече втория сезон на "Съни бийч". Ще гледат 14 серии, а не 12", каза Христов.

"Нашият живот е като едно влакче - понякога е много забавно влакче, понякога е на влакче на ужасите. Въпросът е че непрекъсното се случват завои и никога не ти е скучно", каза Андрей.