Водещата Зейнеб Маджурова приключи поредицата си гостувания в домовете на известни българи с посещение при едно от най-популярните лица на bTV – Андрей Арнаудов и семейството му.

Зейнеб беше посрещната в дома на продуцента от самия него, приятелката му и сина му Васко. Тъй като посещението е точно на най-светлия християнски празник, водещата ги попита дали са вярващи.

„Аз съм вярващ, а тя си е направо религиозна. Тя знае много повече за християнската религия от мен, много по-добре познава Библията, докато аз съм просто вярващ. Вярвам, но не обичам да говоря за това“, каза Андрей и посочи Емануела.

Андрей и Емануела са заедно вече от пет години. Младата жена го е видяла по телевизията и си го е харесала още тогава.

„Малко преди да се запознаем го гледах в „Търси се“. Там той обясняваше, че е много апатичен, че вече иска сериозно семейство. Показа се и братовчедка му, която му направи реклама какъв е романтик. И аз си казах, че може би това е мъжът ми. Не точно Андрей, но се зачудих къде има такива мъже“, разказа Емануела.

Андрей призна, че невинаги е бил такъв, но някъде около 2012 г. „старата му същност“ е поумняла и е променил начина, по който гледа на нещата. А откакто е създал семейството си, се е променил дори повече.

„Чувствам се променен, откакто срещнах Еми. Чувствам се променен, откакто се появи Васко. Тази промяна се зароди още в годините, преди да ги срещна, но съм човека, който съм, благодарение на тях двамата“, споделя Андрей.

Двамата са много активни в социалните мрежи и им стана много забавно, когато Зейнеб го нарече „инфлуенсъри“.

„Пишман инфлуенсъри“, пошегува се Емануела.

“Ние с Иван вече сме най-възрастните инфлуенсъри в България след Катето Евро“, каза Андрей. Той е доста по-популярен от приятелката си и тази седмица беше обявен от списание „Forbes” за един от 10-те най-влиятелни хора в българския шоубизнес.

2021 г. не беше лека за никого, но Иван и Емануела са сред многото семейства, които загубиха близки хора. Те не посочиха кой си е отишъл, но очите на Емануела се напълниха със сълзи заради спомена.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!