Акцията с феса е един “шаш“. Шоуто на Трифонов са силни в това и нашата младежка организация реши да покаже как се ползва този способ. С акцията показахме, че в България има патриоти, които няма да мълчат пред безспорно предателство на националния интерес.

Това каза в студиото на „Лице в лице“ Искрен Веселинов от ВМРО.

„Предложенията внесени в Народното събрание от „Има такъв народ“ желаят да обслужат турския интерес. ДПС, например, ще вземе минимум 10 мандата допълнително, ако има неограничен лимит на избирателните секции в чужбина“, добави той.

Веселинов заяви, че по време на последните парламентарните избори ВМРО са ограничили над 10 000 гласа, които можеха да попаднат в урните благодарение на застъпниците и членовете на секционни комисии, които имахме в изборния процес.

„Имаше едни избори без лимит на секции, при които подадените гласове бяха 125 000, тогава Ердоган далеч не контролираше всичко, изселническите организации водеха независим живот от държавата“, обясни той.

Според Веселинов в Турция гласуват хора, които не знаят български, които са откърмени с омраза към България, която им е взела имената и ги е изгонила.

„Те гласуват, за да помогнат на братята си в България да имат своето представителство и те да противодействат на процеси, които са заплахи за тях“, добави той.

Вижте целия разговор във видеото.