Боже, каква хубава актриса, коя е тя? Така, Татяна Лолова реагира на видео с избрани моменти от нейната кариера през годините. Артистката разказа, че никога няма да забрави участието си в продукцията на bTV „Домашен арест“, защото след сериала децата от блока, в който живее – коренно са променили отношението си към нея.

„Тичаха към мен, прегръщаха ме и казваха: „Мама, Емииии“. По време на снимките не можах да се видя колко сме добри всички и колко жалко, че свърши този сериал“, сподели актрисата. 

На въпрос как съхранява енергията си, тя изненада с отговор – с преструвка. „Човечеството е създадено, за да страда. Но и да се радва. Имало е чума, холера, война и глад – и пак е продължавал животът и е имало любов“, каза Лолова. 

По думите ѝ след края на изолацията не си е позволявала да ходи намръщена по улицата, защото хората са имали нужда от положителната ѝ енергия. Актрисата показа новата си книга „Дневници и делници“. Тя сподели, че е имала три варианта на книгата преди да избере историите, които да бъдат отпечатани.