По-малко от три часа остават до финала на "България търси талант". За първи път не само в България, но и в цяла Европа ще има жестов превод. Освен това по време на грандиозното шоу най-запалените фенове и този път ще имат възможност да проследят развръзката и онлайн в 360-градусов стрийм на talant.btv.bg – в реално време и на всички устройства.

Катето Евро и Любо Нейков гостуваха в предаването "120 минути" малко преди да отидат в студиото на "България търси талант". Имат ли си фаворити? За кого съжаляват, че не е успял да стигне до финала? Вижте какво споделиха двамата пред водещия Светослав Иванов.

"Аз съм от два сезона в "България търси талант" и не се открива много лесно талант. Защото има много хора, които на мен много ми харесват, но на другите членове в журито не им харесват. Не е лесно да откриеш талант - всеки има вкус и свое виждане кой е талант и кой не", каза Евро.

"За мен талантът е разграничим по един много ясен и важен критерий - ако го правиш със сърце и с любов", каза Нейков.

"Аз нямам фаворит. Харесвам всички, които стигнаха до финала", допълва Катето Евро. 

"Кой на кого е фаворит няма никакво значение, защото това е предаване за всички - всеки да си намери това, което на него му харесва и ще запали някакъв негов талант", каза Любо Нейков.

"Много деца ще се вдъхновят от различни талантливи хора в това предаване и ще започнат да се занимават с нещо, за да намерят себе си", допълва той. 

"Аз много обичам деца. Винаги искам да печелят деца, когато се явяват", каза Евро.

"Дали имаме любимци с Катето няма никакво значение. Сега са важни зрителите и техните любимци", призова Любо Нейков зрителите да гласуват за победителя в седмия сезон на шоуто за таланти по bTV.

Вижте какво още споделиха Катето Евро и Любо Нейков във видеото горе.

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!