Рано тази сутрин Snoop Dogg, известен вече и като Snoop Lion, кацна на летище София с полет от Барселона за концерта си тази вечер в зала Арена Армеец. Рапърът пристигна в България в компанията на повече от 40 души, сред които и брат му. При своето кацане американската звезда сподели, че шоуто тази вечер не е за изпускане и ще очаква всички в залата. Подгряващ изпълнител на американската звезда ще бъде родният рапър 100 Кила, заедно с балет VS Dance.

За да бъде денят още по-вълнуващ за феновете, на паркинга на Арена Армеец от 15:00 часа днес ще се проведе скейтборд състезание. Събитието е провокирано от любовта на Snoop към скейтбордовете. На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове в разгорещена битка.

Още какви изненади са подготвили организаторите, ще разберете в 15.00 часа на паркинга на "Арена Армеец".

Ако все още не сте си купили билет за събитието, можете да го направите в мрежата на TicketPro, както и на касите на зала Арена Армеец. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.
 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!