Почти не останаха дни за броене до заветния 8 юли, когато Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion ще се качи на сцената в столичната зала Арена Армеец.

За да бъде още по-вълнуващо преживяването, часове преди концерта на 8 юли организаторите на събитието са спретнали скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец. Състезанието започва в 15:00 часа. Събитието не е случайно, а е провокирано от любовта на Snoop към скейтборда. Самият изпълнител създаде собствена линия скейтбордове.

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят уникални трикове върху сглобяем скейт парк. Събитието е се организира съвместно от MediaPro Entertainment и Kool Events Enterteiment.

Освен много екшън на скейтборд, за доброто настроение на всички ще се погрижат и момчетата от денс формация Top Bboys (Throwdown), които също ще си спретнат „бой“ помежду си. За музиката ще се погрижи Dj Kalata (Unify).

Още какви изненади са подготвили организаторите, ще разберете ако дойдете лично на 8 юли в 15.00 часа на паркинга на зала "Арена Армеец" в София.

Билети за концерта на Snoop на 8 юли ще намерите в мрежата на TicketPro, в зала Арена Армеец, както и online на www.ticketpro.bg. Цените на билетите са от 60 до 120 лева.