Номинираната за "Оскар" актриса Наоми Уотс се стреми да води нормален живот, като пере и готви сама, и гледа винаги да е на разположение на децата си.

В интервю за US Magazine 44-годишната Уотс споделя, че за нея е изтощително да балансира между професията и майчинството, но се старае да прави всичко възможно, за да води нормален живот.

"Твърде изтощително е, но не се оплаквам, защото няма по-хубаво нещо от майчинството. Стремя се винаги да съм на разположение на децата си. Сама пера и готвя, много рядко ползвам чужда помощ, не разполагам с готвач", казва актрисата.

Наоми Уотс има две момчета - Александър и Самюъл, съответно на 6 и 5 години, от връзката с дългогодишния си партньор, актьора Лив Шрайбър.

Актрисата допълва, че успява донякъде да води нормален живот и заради това, че хората по улиците не я разпознават и често й се случва да я "избутват", за са стигнат до Шрайбър.

Наоми Уотс е номинирана за "Оскар" за ролята си във филма "Невъзможното". Тя ще си оспорва приза за най-добра актриса с Дженифър Лорънс, Джесика Частейн, Еманюел Рива и Кувензане Уолис.