В интервю за британското сп."ОК!" известната актриса Наоми Уотс признава, че много би искала да си роди момиченце.

44-годишната актриса, която има двама сина Александър и Самюъл, съответно на 6 и 5 години, от връзката с дългогодишния си партньор, актьора Лив Шрайбър, няма нищо против да роди още едно дете, стига някой да й гарантира, че то ще е момиче.

Уотс споделя, че две момчета са много и понякога й се струва, че ще й е по-лесно с две момичета, с които да си играе с кукли и сервизчета за чай. Лив обаче се радва на двамата си сина.

Звездата от филма "Даяна" признава, че трудно балансира между майчинството и кариерата. Най-тежко й било да си върне добрата форма след раждането. Постигнала го с пилатес, а също с други упражнения, а сега се поддържала с тенис.

Актрисата споделя, че животът й е пълноценен, благодарение на семейството й. Щастлива е, когато има възможност да прекарва времето си с него. Една от най-големите й радости в живота не са ролите, а да се прибере при семейството си и да се събуди сутрин с него.

Наоми Уотс признава в интервюто и притесненията си по повод биографичния филм за принцеса Даяна, в който изпълнява главната роля. Звездата се страхува от реакцията на обществеността.

Според Уотс е много трудно да се пресъздаде образа на личност, оставила толкова дълбока следа в обществото, като майката на принцовете Уилям и Хари, която почина в автомобилна катастрофа през 1997 година в Париж.