Веселото момиче на попфолка - неотразимата Емилия, отговори без притеснение на всички горещи въпроси, които напоследък се въртят за нея в жълтата преса.

Емилия сложи точка на  слуховете от последните дни, че се е разделила със съпругът си Жорж Башур. Поводът, заради който медиите "разведоха" Емилия беше публикация на съпругът й в социалните мрежи с думите, че "Всяко нещо има начало и край".

Емилия коментира, че Жорж никога не би постъпил по този начин. Според нея постът на съпруга й бил за нещо съвсем друго и много лично за да го издаде в ефир.

В студиото Емилия показа освен завидна визия и чувството си за самоирония.  Без притеснение, и дори със смях, изпълнителката реагира, когато видя  своя снимка от първото  си участие през 1999 г. 

За да подсили ефекта от снимката, водещият също сложи руса перука „за да се излагат заедно“.  Емилия дори си спомни, че перуката си купила сама, а модерният за времето си тоалет  бил купен от Италия от леля й. 

Емилия, която тази година отбелязва 20 години от началото на кариерата си, не скри, че е минала през много и различни моменти. 

„Когато започвахме бяхме много млади, не знаехме в какво и как ще се развие попфолкът", каза тя. 

Във видео поздрав Камелия, разказа, че помни Емилия още от времето, когато е била плахо момиченце, което е имала огромно притеснение преди концерт.

Емилия пък призна, че Камелия макар и колега, и е истински приятел, единствената, с която общува извън сцената.

Изпълнителката разказа и за новото си парче „Джале“, с което тя изневери на попфолка защото песента е с горещи латино ритми. 

В края на участието си изпълнителката, която е завършила музикалното училище в „Широка лъка“,  изпя спиращата дъха народна песен „Зайди, зайди“. 

Теодосий Спасов и Християн Цвятков разказват за Антрактида 

Само няколко дни след завръщането си от Антрактида, в студиото гости бяха кавалджията Теодосий Спасов и китаристът Християн Цвятков, които показаха ексклузивно видео от концертът си на Ледения континент, в който основна публика за били пингвините и моржовете. 

Теодосий с шега каза, че не са продавали билети за този концерт, но животните и природата били невероятни, но и опасни. 

Теодосий и Християн разказаха и за опасностите на Антрактида и как по време на престоя им там един огромен глетчер се отцепил и предизвикал цунами.

След концерта на Антарктида Теодосий и Християн подготвят албум, в който ще бъдат включени събраните от музикантите звуци на Ледения континент – като тези на пляскащ  в пясъка тюлен. Участието си Теодосий и Христо Цвятков, завършиха с изпълнение на живо на едно от парчетата вдъхновени от красивата Антарктика.