„Невинаги най-добрият глас побеждава накрая“, сподели в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Камелия, която е един от треньорите в новия сезон на „Гласът на България“ няколко дни преди старта му. Певицата разказа, че и този път ще има много интересни гласове, които ще се качат на сцената. В кръга на шегата тя сподели още кой от другите треньори я дразни най-много и защо.

По време на шоуто тази вечер стана ясно още, че пънкът все още е жив. Доказаха го бендът и Николаос, който седна зад барабаните, за да изсвири заедно с музикантите пънк кавър на хита на Камелия „Луда по тебе“. 

Мила Роберт и Тино представиха новата си песен „Всичко е любов“

Двамата изпълнители за първи път се събират в дует, и то любовен. Те разказаха в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, че само няколко часа след като са се запознали, са знаели, че трябва да имат обща песен. Резултатът е „Всичко е любов“, чиято премиера беше направена в шоуто. 

Снимка: Олег Попов

„Евала, бабо“

И тази сряда баба Троци се включи в рубриката на шоуто „Евала, бабо“. Този път тя учи Николаос на диалекта от Бистрица, а водещият ѝ сподели част от жаргона на младите. Николаос научи какво е „льопар“, а баба Троци използва нови думи като „OMG“ и „релаксвам“ в свой собствен стендъп пред публика