В  Шоуто на “Николаос Цитиридис” тази вечер – звездно представяне на bTV.  На гости бяха спортните журналисти на Флорина Иванова и Иван Боянов, които донесоха световно признание на медията и бяха отличени сред 15-те най-добри млади репортери на планетата за 2019г.

Снимка: Олег Попов

Двамата журналисти разказаха за  филмите, част от поредицата на „bTV Репортерите “, заради които са били отличени. Иван Боянов за документалната лента „Кралят отвъд нулата“, посветен на легендарния плувец-маратонец Петър Стойчев.

Иван разказа как се е подготвял няколко дни за да може, той заедно с Петър Стойчев да влезе в ледено студените води.

Снимка: Олег Попов

За Флорина призът за планетарен спортен репортер идва с документалният ѝ филм „Мисия Златно момиче“.  Водещият изненада Флорина Иванова с послание от Златните момичета  на художествената ни гимнастика и техният главен мениджър Бранимира Маркова, който прекъснаха репетицията си и записаха видео към Флорина.

Успокоена , че в това шоу няма да има „неприятни изненади“, Флорина показа освободеност и чар. Спортната журналистка провокира Николаос и Иван Боянов с предизвикателството да им покаже няколко съчетания от художествената гимнастика. Топката и лентите, които двамата неопитно  „размятаха“ в същност са оригиналните уредите на националният отбор по художествена гимнастика.  Оказа се, за Иван по-лесно е скачането в ледени води, отколкото съчетанието с лента, в това състезание той остана категорично втори след младата надежда на шоубизнеса – Николаос .

Снимка: Олег Попов

След всяка спортна емисия идва ред на прогнозата, а в студиото за финал влезе  най-красивата сред синоптичните – Натали Трифонова . Която нагорещи атмосферата не само със зашеметяваща визия, но и освободеност, която накара водещия да свали сакото и да покаже татуировките си.

За финал Натали Трифонова сбъдна една мечта на Нико – да влезе в прогнозата за времето. В ефир Натали и Николаос излязоха от студиото на шоуто и влязоха в това на Прогнозата за времето.

Снимка: Олег Попов

Двамата водещи се пошегуваха „Студиото МИ или студиото ТИ е по-красиво. Натали не беше виждала предварително текстът за Прогнозата на времето, която трябваше да прочете, въпреки смешките и неочакваните думите като тестостерон и дюнери, Натали се справи страхотно и поиска Николаос Цитиридис за своя екранна половинка.