Преди около два месеца транссексуалната Мелиса, която почитателите на „Фермата“ помнят като културиста Тихомир, обяви, че има нова приятелка. Тогава много потребители на социалните мрежи започнаха да питат дали Емили е биологична жена или е транссексуална като Мелиса. Едва сега младата Емили реши да сподели повече за себе си и избра да направи това в студиото на „Преди обед“ по bTV.

В разговора си с Александър Кадиев Емили разкри, че е „транссексуална по натурален начин“. С други думи, тя е родена с пенис и първоначално е регистрирана като момче, но с течение на времето се развива като момиче.

На външен вид никой не би предположил, че младото момиче не е биологична жена. С изключение на органа между краката ѝ, тя е напълно женствена, без да е прибягвала до операции или хормонална терапия.

За разлика от нея Мелиса, известна някога с името Тихомир, е трябвало да се подложи на терапия, за да промени мъжките си черти и да живее като жена.

Преди около година Мелиса започва пътешествието си към това да изглежда на външен вид така, както се чувства вътрешно – жена. Тя започва хормонална терапия и си съставя строг режим на хранене, за да свали килограмите си от времето като културист и да предотврати наедряването, което е страничен ефект от хормоналната терапия.

След като се запознават, Мелиса и Емили стават много добри приятелки, а скоро след това приятелството им прераства и в любов. Те започват заедно да пишат историята на транс хората в България, защото, доколкото им е известно, са първата двойка транс лесбийки а в страната ни.

Повече за отношенията им и пътя, който са извървели, може да прочетете на сайта LadyZone.bg: