По първоначални планове дългоочакваният нов епизод на “приятели”, който ще събере на екрана звездите от хитовия комедиен сериал за пръв път от над 15 години, трябваше да е готов до 27 май, когато предстои пускането на новата стрийминг платформа HBO Max, но пандемията от COVID-19 направи това невъзможно.

Сега създателите на специалния епизод, който ще бъде без сценарий, се надяват да успеят да го заснемат към края на лятото, когато се очаква кризата с коронавируса да е по-близо до разрешаване.

Снимка: Getty Images

В противен случай ще се наложи да прибегнат до “план Б” - актьорите да се съберат, но не физически, а виртуално. Това до голяма степен би обезсмислило съществуването на епизода, тъй като едно от нещата, които почитателите очакват най-много, е да видят шестимата актьори на познатата снимачна площадка.

Директорът на “WarnerMedia Entertainment” Боб Грийнблат сподели: “Първоначално мислехме, че епизодът ще се забави само с месец-два, но изглежда ще е доста повече от това. Сега надеждата ни е, че ще можем да го направим към края на лятото, стига актьорите да се съберат и да можем да се върнем към продукцията.

На сайта LadyZone.bg може да намерите още информация за предстоящия нов епизод и за сериала “приятели”, считан от мнозина за най-великият ситком на всички времена: