Пандемията от коронавирус взе още една неочаквана жертва - новият специален епизод на "Приятели". За щастие, няма данни някой от звездите от култовия сериал да е в тежко състояние заради COVID-19, но продуцентите са решили да отложат завръщането им на екран за неопределено време.

Снимка: Getty Images

Идеята беше Дженифър Анистън (Рейчъл), Матю Пери (Чандлър), Дейвид Шуимър (Рос), Кортни Кокс (Моника), Мат Лебланк (Джоуи) и Лиса Кудроу (Фийби) да се съберат един последен път, за да си припомнят славните години, в които снимаха сериала, превърнал се в най-успешния ситком на всички времена.

Според източници на "Холивуд Рипортър" епизодът е трябвало да се снима през следващите понеделник и вторник в студио. Заради епидемията, обаче, работата по продукцията се отлага най-рано за месец май, като никой не се наема да посочи точна дата.

Изключително скъпият проект беше част от кампанията на "Уорнър" да популяризират новата си стрийминг платформа HBO Max, която ще започне да излъчва епизодите на сериала, след като "Нетфликс" загубиха правата миналата година.

Снимка: Getty Images

За да се спре разпространението на заразата, властите по целия свят наложиха строги мерки и отправиха предупреждения, за да ограничат събирането на много хора на едно място. Това доведе до отлагането на много филмови премиери.

На сайта LadyZone.bg може да намерите повече информацията за премиерите и снимките на филми и сериали, които бяха отложени: