Listen или „Слушай“, заслушай се в най-съкровеното си желание и вярвай, че то ще се осъществи – именно това е посланието на песента Listen на Intelligent Music Project, а рок звездата Рони Ромеро е вокалистът. Зад каузата в борбата с демографската криза стои доктор Милен Врабвски, който е и автор на Listen. Във видеото участват някои от двойките, на които той вече е помогнал.

„Като всяко малко момиче, в детството, аз имах една приказка, която бях създала като своя мечта. Когато се омъжих разбрах, че тази приказка няма да се сбъдне толкова лесно, колкото ми се иска. Процесът до сбъдването й беше над десет години: молитви, вяра, отчаяние и накрая успях, Бог ми помогна да сбъдна мечтите си“, каза координаторът в Донорската програма на генетичен материал Емилия Христозова.

Мечтата се сбъдва и в живота на Емилия се появява Мария, а после и близначките Никол и Андреа. Д-р Врабевски е трогнат от историята ѝ и поема образованието на децата.

Междувременно Емилия започва работа като координатор в донорската програма и така има възможността да предаде доброто, което е получила преди 14 години и на други двойки.

Той съдейства и на фондация „Искам бебе“.

Снимка: bTV

Днес семействата, на които доктор помага, са над 200, a родените бебета са над 40. Именно някои от тези семействата участват във видеото на песента. Някои имат зад гърба си над дузина опити.

А зад музиката се крие и едно важно послание - не бива да се страхувате да кажете на висок глас своите най-съкровени желания, защото всъщност има толкова много хора, които биха ви подали ръка по пътя към постигането на вашата мечта.

„Знам колко дълъг и труден е пътят на една двойка, която не може да осъществи мечтата си на някакъв етап от развитието на връзката си да има своя рожба“, подчерта и д-р Врабевски в студиото на CoolT. Той е категоричен, че иска само едно насреща – всяко от тези десетки деца да стане достоен гражданин.

Снимка: bTV

Той помага и на многодетни семейства: „Трябва да бъдат правило, да бъдат съхранени и обгрижени. Да махнат битовизмите от главите си и да остане любовта, с която да отгледат децата си“.

Intelligent Music Project се стягат за турне в България и други държави. Как се изнасят концерти в условията на пандемия, кой ще участва и къде ще са шоутата – вижте във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!