Крисчън Бейл, който е най-известен с ролите си в „Америксанки психар“ и филмите за Батман, днес навършва 46 години. Крисчън е син на пилот и циркова артистка, роден е в Уелс и започва да се занимава с актьорско майсторство още съвсем малък.

Първата му роля в телевизията е когато е бил на 12 години – в минисериала „Анастасия: Мистерията на Ана“ от 1986 г. През 1987 г. участва в минисериала „Сърцето на страната“, тогава са и първите му роли на големия екран – в шведския „Мили мой Мои“ на съветския режисьор Владимир Граматикови и във военния „Империя на слънцето“ на Стивън Спилбърг.

Снимка: imdb.com

Световна популярност Крисчън Бейл получава благодарение на филма „Американски психар“. Тъй като образът изисква от него да има перфектно тяло, той се заема със задачата и се подлага на режим, който малко от нас биха могли да издържат. Това е само първата от множеството трансформации на Крисчън Бейл.

Снимка: Getty Images

В сайта LadyZone.bg може да прочетете повече за кариерата му и да видите кои са най-невероятните му физически трансформации: