Кори Тейлър, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, където показва различен аспект на гласа си и човекът, който изпя „Не искам да ме погребете в дупка, когато умра“ идва в България за самостоятелен концерт на 30 май. 

Безкомпромисен, нефилтриран и без аналог - Кори е част от съвременната култура по толкова много начини – като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда "Грами", като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times.

България посреща Кори Тейлър за хедлайн концерт на "Арена София", Столичен Колодрум, в края на май.

През 2020 г. Кори Тейлър издаде CMFT като соло артист, но именно вторият албум - CMF2, се оказа една от приятните изненади на миналата година. В CMF2 Тейлър пее, свири на соло и ритъм китара, пиано и мандолина.

На 30 май и България ще може да чуе как звучат песните от него на живо, както и песни от творчеството на бандите, в които Тейлър се подвизава като вокалист.

Ограничено количество билети на цени от 88 лв. влизат в продажба на 1 март, а масовата продажба стартира в понеделник, 4 март.