Компанията "Кийринг" пуска на пазара артикул, напомнящ на ключодържател, на който могат да бъдат окачени обувките на високи токчета на потребителките към дамската им чанта, като по този начин ръцете им остават свободни, пише в. "Метро".

Новият продукт носи търговската марка "My Shoe Bae". Той е предназначен за жени, чиито нозе се уморяват от високите токчета в края на партито и решават да ги събуят. Но при това винаги възниква проблем – къде да ги оставят.

С новото приспособление от подобието на ключодържател висят две лентички, които пристягат токчетата. Другият край на ключодържателя се прикрепва към презрамката на дамската чанта. По този начин обувките висят свободно с нея, а ръцете на дамите остават свободни за консумация на напитки и мезета.

Идеята за новия продукт е на Джули Ричардсън, която го усъвършенствала в продължение на 18 месеца. Хрумката й дошла по време на концерт на Бритни Спиърс, когато стояла права в продължение на два часа, а след това 45 минути танцувала.

Високите токчета направо убили стъпалата й. Тя поровила в чантата си и намерила две ленти за коса и фиби, с които прикрепила обувките си към презрамката на чантата. Така се появил прототипът на новото изобретение, което ще струва 20 британски лири.