В първото от летните издания на COOL...T, в които екипът припомня най-гледаните интервюта от сезона, чаровната хайлайф двойка Ивелин Попов и Елена Паришева разказва за най-щастливите си мигове и най-тежките си изпитания.

Още когато я вижда по телевизията за първи път, футболистът си казва: „Ето, това ще е моята жена“. Попов признава, че тогава певицата е много по-известна от него, а когато се запознали, той нямал кола.

Намира й телефона, но по това време тя има прител. Елена с усмивка споделя, че футболистът е бил „леко нахалничък“, а той добавя, че направо е бил „досадничък“.

В продължение на 5 години, той я преследва и й повтаря „Ти ще си моя жена“. Една вечер, докато раздава автографи, собственикът на заведението, в което пее Елена, идва с молба за автограф за Ивелин Попов.

Заради неговата настоятелност, тя му пише: „На Ивелин Попов с предложение за брак“.

Дали е лесно да слезеш от сцената на върха на славата, и от кралица да станеш „жената на Ивелин Попов“, вижте във видеото:

Пред екипа на COOL…T Елена Паришева реши да сподели една своя тайна, за да вдъхне кураж на други жени, които минават през подобни препятствия. По време на втората си бременност, преди да се роди дъщеричката им Емма, заради неусвояване на фолиевата киселина от организма на бебето, се налага да направи аборт в четвъртия месец.

Това съвпада с мача с Малта и изпуснатата дузпа на Попов. Заради трагедията в личен план, а и критиките след мача за умишлено изпускане, Елена казва, че това е бил един от „най-тежките моненти“ в живота й.

За 11-годишно познанство, 7-годишна връзка и две деца, това е едва второто съвместно интервю на Елена и Ивелин. И както певицата се пошегува, водещата Петя Дикова и продуцентът Емо Дилчев също като Ивелин са я гонили няколко години, дори в Москва, където двойката живееше, и досега не е виждала такава настоятелна „офанзива“ от страна на журналисти.

Екипът на COOL…T честити отминалия рожден ден на хубавата Елена и й пожелава да е все така чаровна, мъдра и любяща.