Според бившия вокалист на групата "Оейзис" Лиъм Галахър съпругата му Никол Епълтън щяла да се чувства много по-добре без него.

Галахър казал това на майката на Никол Епълтън, 72-годишната Мери Епълтън, при случайна среща на двамата в дома му в Лондон. Възрастната дама отишла, за да нагледа домашната котка.

Според фронтмена на групата "Beady Eye" той не бил достатъчно добър за Никол. Признанието си Галахър е направил, след като журналистка от Ню Йорк заведе срещу него дело за бащинство. Майката Лиза Горбани иска да бъде направено ДНК изследване, което да докаже бащинството.

Тя се е запознала с Лиъм Галахър, когато го е интервюирала за в. "Ню Йорк таймс". Връзката им е продължила и след раждането на детето. Лиъм Галахър я е напуснал, когато му казала, че ще го съди за издръжка. Лиъм е признал, че детето е негово в имейл, в който пише, че момиченцето е красиво, защото има гените на рокзвезда.

Музикантът вече има три деца от три различни жени. От сегашната си съпруга Никол Епълтън, бивша певица от групата "All Saints", той има 12-годишен син, от Патси Кенсит - 13-годишен син, и от Лиза Луриш - 15-годишна дъщеря.

Майката на Никол Епълтън била потресена от клишетата, които чула от Лиъм Галахър. Тя признава, че не искала музикантът да я види, че плаче, затова бързо взела котката и се качила в колата при съпруга си, който я чакал. Според Мери Епълтън до този момент тя и съпругът й не знаели какво да мислят, но след думитена Галахър разбрала, че с брака на дъщеря й е свършено.