Претендентите за ролята на Батман в предстоящото продължение на "Човек от стомана" вече са цяла банда холивудски красавци – млади и не съвсем стари! Откакто стана ясно, че предстоящата лента ще събере на екрана Супермен и Батман, спекулациите относно актьорите, които ще изиграят супергероите, се развихриха.

Първото предположение бе, че новият Бурс Уейн ще бъде звездата от "Teen Wolf" Тайлър Хеклин. По-късно обаче стана ясно, че в новата лента Батман ще бъде по-възрастен – към 40-те. Така към претендентите за ролята се присъединиха Райън Гослинг, Ричард Армитаж, Джош Бролин, Джо Манганиело, Макс Мартини и Матю Гууд.

До започването на снимките на новата лента, която ще се казва или "Супермен vs. Батман”, или "Батман vs. Супермен”, има още доста време и, без съмнение, този списък предстои да бъде променян и допълван, докато от "Уорнър” не излязат официално с името на новия Батман.

Вие имате ли предпочитания от изброените актьори? А може би имате свое предложение за ролята на новия Батман? Споделете в коментарите!