Мощният роден фестивал Summer Chaos ще тресе стадион „Лазур” в Бургас на 16 юни! Родните фенове на тежката музика вече броят дните до дългоочакваното събитие. Ти сред тях ли си?

Включи се в играта на btvnovinite.bg и спечели билет за Summer Chaos!

Правилата:

От днес – 8 юни, до 10 юни (сряда) всеки ден в btvnovinite.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан със Summer Chaos! Ще очакваме верните ти отговори на дневните ни въпроси в коментарите под съответните материали. Всеки ден от всички потребители, отговорили вярно на въпроса на деня, петима, определени чрез жребий, ще печелят по един (единичен) билет за Summer Chaos! Победителите ще бъдат обявявани с публикуването на новия въпрос. Последните победители ще станат ясни на 11 юни! Всеки потребител ще участва в жребия САМО С ЕДИН КОМЕНТАР, което означава, че спамът в коментарите е абсолютно безсмислен - предварително благодарим на всички, които ще уважат това условие!

ВАЖНО! Победителите ще получат информация за наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в Бургас за събитието!

Да започваме...

ВЪПРОС 1 – 8 ЮНИ (ПЕТИМА ПЕЧЕЛЯТ ПО 1 (ЕДИН ЕДИНИЧЕН) БИЛЕТ)

Една българска банда се включва в мощния Summer Chaos фестивал. Коя е тя?
А) Контрол
Б) The Pomorians
В) Сигнал

Очакваме твоя верен отговор на ВЪПРОС 1 в коментарите под ТОЗИ материал! Първите победители ще бъдат обявени на 9 юни след 12ч. Успех!