Полетите на борда на музикалните емоции на тазгодишния Elevation (тематично) ще се извършват на летище! И то не какво да е, а секретно военно летище. И по-точно: военното летище в с. Доброславци. Строго секретната локация на музикалния фест най-накрая е разкрита. От 22 до 24 юни, авиобазата в с. Доброславци ще бъде домакин на Cypress Hill, Шон Пол, Fatboy Slim, Ерика Баду, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao и останалите артисти от афиша на фестивала, както и на меломаните от близо и далеч.

И тази година фестивалът предлага спортни и интерактивни забавления на посетителите си. Зоната за забавления ще включва всякакви предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, велописта и черешката на забавленията - бой с торти. Не забравяйте банските костюми, защото в рамките на зоната за забавления ще ви очаква огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори.

Организаторите са се погрижили да осигурят и свободно сърфиране в интернет в цялата фестивална зона.

Какво е музикален фестивал без къмпинг зона?

И тази година на Elevation ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лева на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 човека, които си купят билет за къмпинга, ще получат на входа на къмпинга поларено туристическо одеяло с цип.

Фестивалната зона ще бъде заредена с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

Градски транспорт от София до с. Доброславци

Автобусни линии № 29 и 30 стигат до центъра на с. Доброславци, след което можете да стигнете до авиобазата пеш.

Пълна информация за транспорта можете да намерите на сайта на фестивала.

Билети за фестивала, който тази година е насрочен за 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22 юни, могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лева.

Elevation Music Festival се провежда с подкрепата на Министерство на отбраната и Столична община.