Втрото издание на проекта Mega Drive събира довечера (21 май) в "Строежа" The Top Stoppers, DRS, Sensei и Zafayah – или цяла банда БГ симпатяги, които ще ви забавляват цяла вечер.

В основата на Mega Drive стоят The Top Stoppers и "Строежа". Feel, Yoko, Piro и Wosh MC избират гостите за различните издания. Преди половин година това бяха момчетата от Ogi23, а сега "Строежа” се готви да посрещне NDOE и МИТАКА от DRS, Zafayah - познат със солови изяви, участия в множество колаборации с български и чужди изпълнители, както и от актуалната в момента реге формация Roots Rocket Band, както и Sensei.

Mega Drive артистите са били замесени в общи проекти в миналото, създали едни от най-запомнящите се независими продукции. Една такава песен е широко популярната "Слънце мое", която довечера публиката в Строежа ще има възможност за първи път от много години да чуе на живо в оригинално изпълнение на Yoko, Zafiroff (тогава) & Sensei.

Моментът ще бъде един от кулминационните в програмата, като инструменталът ще бъде изпълнен на живо с помоща на музиканти от Roots Rocket - Любака (китара) и Яшата (клавир; Уикеда). Двамата ще се включат и в самостоятелния сет на Zafayah.

Вратите на клуба отварят в 20:00 с тематична музика. The Top Stoppers са подготвили за партито специална компилация, която ще се разпространява безплатно.

Билети се разпространяват на цена от 6 лева в мрежата на Ticketstream.bg. Броят им е ограничен до 300!