Южнокорейският рапър Psy пусна дългоочаквания си сингъл, с който се надява да повтори глобалния успех на "Gagnam Style", превърнал го в най-голямата звезда на корейската попсцена.

Видеото на "Gagnam style" стана най-гледаният клип в историята на YouTube, проследен от над 1,5 милиарда потребители, увлечени по странните движения на изпълнителя, напомнящи езда на кон.

Детайлите от втория сингъл на Psy – „Gentleman”, бяха пазени дълго време в най-строга тайна, докато той не дебютира в полунощ в Нова Зеландия /12.00 часа по Гринуич/.

Песента е техно бийт и включва игра на думи на корейски език. Сай ще изпълни за пръв път на живо новия си хит на 13 април на стадиона в Сеул, където се проведе Световното първенство по футбол през 2002 година. Той не разкри каква ще бъде танцовата му изненада този път, но намекна, че движенията му са вдъхновени от традиционни корейски танци.

Звездата помоли феновете си да се облекат в бяло за случая, а Сай отново ще бъдев официален костюм, "който ще предизвика забавна изненада".