Звездите от алтернативните серии на Формула 1 GP2 Лука Филипи, Андреас Зубер и Майк Конуей ще продължат да правят изпитания за тима на Хонда, тъй като са оставили много добри впечатления у шефовете на японския екип по време на тестовете в Барселона през изминалата седмица. Те са получили повиквателни и за подготовката на Херес, която ще се проведе на испанското трасе в началото на декември.

 

Лука Филипи записа 16-то време по време на втория ден от тестовете на Барселона, изоставайки от най-дорото постижение, поставено от Михаел Шумахер, с малко повече от две секунди.

 

"Имах добър ден в сряда и се наслаждавах много на тестовете. Това бе един от най-щастливите дни в живота ми. Колата беше трудна за управление, особено без наличието на тракшън контрол. Наложихме няколко промени обаче по колата и поведението се подобри. Хонда ни предостави ценна възможност да тренираме с болид от Формула 1, за което им благодарим. Очакваме с нетърпение следващия ни тест, който ще се проведе на Херес", коментира Филипи.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта www.formula1.bg

""/