От отбора на "Ред Бул" във Формула 1 остават оптимисти за предстоящото състезание във Формула 1. Двамата пилоти на екипа - Марк Уебър и Дейвид Култард, завършиха съответно 10-ти и 13-ти в днешната квалификация за Гран при на Малйзия, което ще се проведе утре от 10 часа сутринта. Шотландецът ще може да смени стратегията си за надпревара, тъй като не успя да се класира за последната част от квалификацията. По този начин двамата ще се целят в точките. Те споделиха впечатленията си от добре свръшената работа.

Марк Уебър:
"Щеше да бъде приятно, ако бяхме още по-напред в класирането. Беше много напрегнато във втората част и времената бяха много близки. В третата част заредихме малко по-рано от останалите, защото момчетата от бокса решиха, че ще започне да вали. Това можеше и да бъде доста хитър ход, ако наистина беше заваляло. Това са решили в пита, това са направили. Не мога да ги критикувам. Утре стартираме точно от средата на решетката, така че ще видим какво ще стане."

Дейвид Култард:
"Бях доста доволен от автомобила днес, така че е жалко, че не успях да се класирам за последната част на квалификацията. Имахме няколко проблеми около колата. Не направих чиста последна обиколка, като изгубих задницата в четвъртия завой. Ситуацията от Мелбърн (предишното състезание – бел.р.) не се е променила особено. Просто Рено тук са по-слаби, за сметка на Тойота, които са по-силни. Състезанието утре ще е интересно, така че ще видим как ще се развият нещата.”

Двамата пилоти на Ред Бул ще стартират от 10-та и 13-та позиция в утрешното състезание за Голямата награда на Малайзия – втори кръг от шамипоната на Формула 1 за 2007 година, от 10 часа.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта www.formula1.bg

""

ТРАЯН САРАФОВ