Болидите на Ферари ще бъдат с нови предни и задни крила по време на уикенда в Канада, където ще се проведе следващият кръг от шампионата на Формула 1. Освен новите елементи, Скудерията се е заредила и с огромни надежди за добро представяне в шестия състезателен уикенд за тази година.

Въпреки че преките им конкуренти от отбора на Макларън спечелиха по безапелационен начин втората си двойна победа през тази година в провелото се през миналата седмица състезание на пистата "Монте Карло", в италианския отбор остават оптимисти за надпреварата в Северна Америка. Спортният директор Стефано Доменикало е убеден, че Ферари имат много добра кола за това състезание и че не вижда причина неговите пилоти Фелипе Маса и Кими Райконен да не се представят на ниво.

В болидите F2007 ще бъдат пригодени нови предни и задни крила. Това със сигурност трябва да подобри стабилността на автомобилите и да осигури на Фелипе и Кими по-големи шансове за победа. "Няма причина да се притесняваме за състоянието си. Монако не показва истинските ни възможности, така че очаквайте да се борим за победата в Монреал", допълни Доменикали.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта www.formula1.bg

"" 

ТРАЯН САРАФОВ
Снимка: AP