Младата звезда на Макларън-Мерцедес Люис Хамилтън напомни на своите колеги да не изключват от сметките БМВ, които през тази година се очертават като третата сила във Формула 1 след забележителните си два старта в Австралия и Малайзия през тази година. Хамилтън очаква Ферари и Макларън да се борят за победата в неделя, но предупреди да не се изключват и БМВ. Това е първо публично признание на пилот от конкурентен отбор на БМВ за скоростта и потенциала на баварците.

 

"Едва ли ще видим нещо по-различно от онова, което видяхме в последните два старта, започва Люис. – В челото ще се движат две Ферарита и два Макларъна, нищо че някои от отборите отбелязаха прогрес през изминалите две седмици. БМВ са много бързи още от самото начало на сезона и трябва да ги наблюдаваме, защото имат огромен потенциал", предупреди първият чернокож пилот в историята на Формулата.

 

Хамилтън обаче поясни, че все още не могат да се правят окончателни заключения, тъй като не се знае кой с колко гориво е бил в петъчния ден.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта www.formula1.bg

"" 

ТРАЯН САРАФОВ