Треньорът на Левски Емил Велев остана доволен от жребия за третия квалификационен кръг за Шампионска лига, в който "сините" ще играят с победителя от сблъсъка между Екранас (Литва)и ФК Баку (Азербайджан). Първата среща между двата отбора завърши 2:2, като реваншът ще бъде в Баку.

"За нас и за българските отбори като цяло лек жребий няма. Знам само, че през Баку са минали доста българи. С оглед на резултата от първия мач между тях Баку е фаворит, но изненади винаги може да се случат. Ще направим всичко необходимо, за да разузнаем детайлно и двата възможни съперника. Естествено първо трябва да отстраним андорците, които победихме с 4:0. Нямам предпочитания кой от двата ще ни се падне. При всички случаи трябва да се подготвим на ниво и още в първия мач да постигнем добър резултат. Доволен съм, че реваншът е в София пред наша публика", заяви Велев.  

"Добър жребий. Остава сега да си свършим работата и да отстраним единия от двата отбора, които ни се падне. След края на мачовете ще стане ясно дали сме извадили късмет. Ще се отнесем максимално сериозно България не е някаква футболна сила. Нивото ни е средно и не можем да си позволим подценяване на нито един противник", коментира спортният директор Даниел Боримиров.