Платформата Bulgaria Wants You и националната информационна агенция в България БТА поставиха началото на дългосрочно сътрудничество, обединени от общата кауза  да покажат на българите у нас и по света, че България предлага добри възможности за създаване на семейство, кариера и живот.

„Целите на партньорството са преди всичко добрите новини, които създаваме да стигат до повече хора, както в България, така и по света. Голямото ни послание е, че в България има възможности за кариера и живот. Тук можеш да отгледаш децата си, да създадеш семейство, има достатъчно възможности за реализация и развитие и има възможност да бъдеш свободен и щастлив“, коментира Андрей Арнаудов.

„Българите трябва да знаят, че в сравнение с много други държави по света България подпомага това да имаш дете. Също така ще инициираме медиен панел, в който ще се включат и представители на останалите големи национални медии, за да дискутираме бранда „България“ и новините, които страната произвежда. Това ще се случи на 12 юни на Националната дискусия „Демографията няма цена“, разказа директора на БТА Кирил Вълчев.