Петият сезон на най-гледаното кулинарно шоу у нас MasterChef ще стартира в ефира на bTV през пролетта на 2019 г. Тя е една от жените Chef-готвачи с най-голямо международно признание, готвач на знаменитости, собственик на ресторант и кулинарен консултант – Силвена Роу е новият член на журито на MasterChef България. 

„Все пак съм си българка дълбоко в себе си, винаги ще си остана такава. Фактът, че мога да бъда част от състава на MasterChef в България, е направо като чудо за мен”, сподели Силвена Роу.

„Моята цел е да по някакъв начин да покажа какво значи ревитализираща, витална, зелена, супер лека храна, която те подмладява, храна, която ти дава много сила”, допълни Силвена Роу.Присъединяването й към екипа на журито на MasterChef България е голяма стъпка в развитието на най-популярния кулинарен формат у нас след четири успешни издания по bTV.„В кухнята на MasterChef няма да правя компромиси, нали печелившият ще отвори собствен ресторант един ден, той трябва да знае за какво става дума. Аз нямам никакво намерение да го галя с перце”, категорична е Силвена.


Лео Бианки остава в семейството на bTV, като съвсем скоро ще започне своя авторска седмична рубрика в най-гледаното сутрешно токшоу "Преди обед". Цялото интервю със Силвена Роу гледайте тази събота в COOL...T.