bTV и радио NJOY отбелязват рождените си дни по различен начин тази година - на открито.

Медийната ни група ще постави и началото на "Зелената седмица" - една нова инициатива за отговорно и устойчиво поведение към околната среда. От 5 до 10 юни служителите на компанията ще отправят екологични послания към българската аудитория.

bTV празнува днес своя 23-ти рожден ден, а радио NJOY своя 17-ти. Празненството е на открито, защото от понеделник стартираме новата инициатива за отговорно и устойчиво поведение към околната среда "Зелената седмица". Тя е под мотото „Отговорни към природата заедно“.

В рамките на тези седмица служителите на компанията ще отправят екологични послания към българиста аудитория, ще събират и предават за рециклиране стари електронни устройства, ще вдъхват нов живот на употребявани дрехи. На 9 юни ще се състои националната среща на партньорите на „Да изчистим България заедно“. С нея ще се даде старт на най-голямата доброволческа инициатива.

„Честит празник на всички колеги, които днес ще дойда тук на това красиво място, близо до София. Пожелавам да продължаваме да се съобразяваме с нашия зрител, да бъдем отговорни към него и всички нас. От днес всъщност започва и нещо уникално за България – „Зелената седмица“. Всички зрители и служители ще могат да се запознаят, с това как може да направим света около нас по-добър. bTV е зелена компания и продължава да е такава, но и социално отговорна. Пожелавам на всички, които работя за bTV да продължават да се чувстват, по начина по който г оправят, като едно голямо и отговорно семейство“, каза Антон Хекимян, директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV.

“Днес празнуваме 23 години bTV и 17 години радио NJOY. Целта ни винаги е била да предлагаме ралзино развлекателно съдържание, чудесно шоупрограми и достоверни новини. Мисията ни е да бъдем близо до зрителите и да сме важна част от живота на българското общество. Благодарим ви за доверието, честит празник за целия екип на bTV Media Group Ралф Бартолайт.

Отборите на bTV и радио NJOY премериха сили в различни надпревари като стреляне с лък, дърпане с въже и същевременно дадоха добри пример със съдене на дървета.

“Пожелавам на колегите да продължават да работят със същия ентусиазъм и да имат същата свобода и да могат да правят това, което обичат и харесват по начина, по който го правят”, каза журналистът на bTV Владислава Тричкова.

“За 17-ия рожден ден на радио NJOY си пожелаваме да имаме все толкова успехи, да радваме хората и да сме все така сплотен екип и да даваме предимство на добрите новини“, добави маркетинг мениджърът на радио NJOY Александра Гълъбова.

На 9 юни ще се състои националната среща на партньорите на "Да изчистим България заедно", с което ще се даде старт на най-голямата доброволческа инициатива.