Партиите участващи в Реформаторския блок изпратиха до медиите позицията си след напрегнатия ден в и извън Народното събрание.

След днешното гласуване в Народното събрание, България официално е управлявана от БСП, ДПС и Атака. Подобна коалиция не може да получи доверието дори на малцинството от българските граждани, което е гласувало за трите управляващи партии, казват от обединението.

За да останат във властта на всяка цена и защитят интересите на задкулисните си покровители, управляващите организираха безпрецедентен „контрапротест“, с който застрашиха гражданския мир в столицата и направиха съзнателен опит да противопоставят български граждани едни срещу други.

Опитите на кукловодите от Държавна сигурност и създадената от тях мафия да разделят българската нация на етнически признак, на бедни и богати, на хора от София и от страната, продължават постоянно още от времето на т.нар.

Възродителен процес, когато подобни „импровизирани манифестации“ бяха организирани срещу българските граждани от турски етнически произход, категорични са партиите от реформаторския блок. Съюзените днес върхушки на ДПС и Атака са инструмент на това разделение, продукт на същите служби и на същата мафия.

От дясното обединение изказват съпричастност с участниците в протеста, които не се поддадоха на провокации и мирно заявиха позицията си срещу новата коалиция и гласуването на бюджета, чрез който българските граждани ще бъдат обременени с нов милиард дълг, без яснота за начина, по който тези пари ще бъдат изхарчени.

Изходът от дълбоката политическа и икономическа криза преминава през незабавна оставка на тази нечиста коалиция и нови избори, категоричен е блока, добавяйки, че ще бъде гаранция срещу разделението на българската нация и ще търси единство на всички български граждани, без разлика на техния етнос, вероизповедание или социално положение, срещу властта на мафията. Точно тази власт и свързаната с нея корупция причиняват бедността и изостаналостта на големи части от обществото и цели региони на страната, завършва изпратената позиция.
 

  • Една година от окупацията на Алма Матер
  • На #ДАНСwithme задържани няма, записани са личните данни само на 21 души
  • Оградите пред парламента били незаконни дарения от фирми за МВР (ОБНОВЕНА)
  • Протестиращите с прощална снимка пред парламента
  • Парламентът се освободи от депутатите и от оградата (ОБНОВЕНА)
  • 1 г. протести: Време е за „ДАНСnomore” (СНИМКИ)
  • Една година #ДАНСwithme - акции в цялата страна
  • 333-ия ден на #ДАНСwithme остана неуважен от успелия човек на 33
  • 300 дни протести - Пеевски отново на фокус
  • Младежи на протест срещу увеличените заплати на депутатите