Нешка Робева с помощта на приятели, след които Васко Василев, Деси Добрева, Лили Иванова, участници в „Гласът на България“, поставя новия си спектакъл „Няма такова шоу“ за да спаси клуба по художествена гимнастика на „Левски“.

Такова шоу се прави за пръв път, защото целта е да съберем средства да спасим един от най-големите и старите клубове, който е дал всички шампионки на България и най-добрите треньори, каза тя в предаването „Тази сутрин“ по bTV. Обърнахме се към приятели – както ние в годините сме се отзовавали, сега те се отзоваха да ни помогнат.

С Нешка сме приятели от много години и имам безкраен респект към нея. Разбира се, че ще подам ръка за такива неща, каза Василев. Имам концерт на 10 декември в НДК и останах специално заради концерта на 11 декември, добави той.

Много хора ни подкрепят и почти сме продали билетите за 11 декември. Затова направихме концерт и на 12 декември. Премиерата на спектакъла обаче е в Русе на 9 декември. Следват Бургас на 14 декември, Пловдив на 15 декември и Варна на 19 декември, каза Робева.

Снимка: bTV

„При резултатите, които има нашият спорт, би трябвало сами да можем да изкарваме пари, да подкрепяме състезателите си, отборите. Тези пари, които съберем, ще отидат изцяло за поддръжката и обучението на децата – добави тя. – Защото е жестоко в това нямане непрекъснато да се иска от родителите – те не могат да си поемат въздух. Да оставим настрана колко нереализирани таланти ще има просто защото родителите им няма да имат възможност да плащат всичко това, което нашият спорт изискват“.

Вижте целия разговор във видеото: