Мъж наряза жена си в игрална зала в Добрич, предаде кореспондент на bTV в региона. След това извършителят се похвали за деянието си във Фейсбук и сам се предаде в полицията.

От Районната прокуратура съобщават, че инцидентът е станал на 12 октомври в късния следобед.

Жената се намирала в игрална зала в град Добрич, когато при нея дошъл обвиняемият. Той не желаел да бъдат разделени и опитал да убеди съпругата си да се върне при него. Пострадалата отказала.

Последвала закана за убийство от страна на 42-годишния Илтер Асанов – Шалтера. Минути по-късно той извадил макетен нож, нападнал жена си и я намушкал в ръката, след това успял да ѝ нанесе порезни рани в областта на лицето и шията. Потърпевшата успяла да се изплъзне на нападателя си.

Жената е отведена в болнично заведение, където е установена средна телесна повреда. Направени са ѝ 9 шева на лицето и 3 на врата. Няма опасност за живота ѝ.

След като нападнал жена си, Асанов заснел видеоклип и го публикувал във Фейсбук. В него той признава вината си и признава, че е щастлив от стореното.

Наблюдаващият случая прокурор ще настоява пред съда за определяне на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Илтер Асанов е добре известен на органите на реда и е осъждан многократно, включително за закана за убийство, средна телесна повреда по хулигански подбуди и палеж на автомобил.

В bTV Новините сме разказвали за едно от провиненията му - през август 2020г. на изхода на Добрич посока Варна, той нанесе побой и стреля по шофьор, който неволно го е засякъл на пътя.