Не сме гаджета, ние сме само сценичен дует. Това казаха Деян и Деси от "Гласът на България", които впечатлиха журито със своето изпълнение. Репетирали са песента само три пъти и са я избрали случайно.

Десислава Златева, работи като административен асистент във фирма за козметика и споделя, че до скоро никой не й е вярвал, че пее.

Деян Петков пък е уличен музикант от 8 години.

„Започнах да свиря на улицата инцидентно, бях отишъл да работя на морето, оказа се, че офертата, която ми се предложи, не беше това, което се очакваше. Отидох инцидентно в Созопол, свирих веднъж и така останах 52 дни след това”.

Първоначално двамата са се запознали в „България търси талант”, където са участвали.

Няколко месеца след шоуто Деси среща Деян на метростанция „Сердика”, където той свири. Тя спира, дава му пари, и го пита откъде го познава. Започнали да си говорят и се сетили, че е от „България търси талант”.

Тяхното изпълнение в "Гласът на България" можете да видите тук:

Всеки отбор, който продължава напред тази година в „Гласът на България” ще се срещне с едно световноизвестно лице. Вторият кръг започва на 16 април, а седмицата на звездните срещи от 24 април. Сред тях ще са Натали Имбрулия, Си Си Кеч, Сандра, Саманта Фокс и Омара Портуондо от „Буена Виста Сошъл клуб”.